Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи розширюють захоплені території, - Тимчук

Майже два місяці так званого "перемир'я" на Донбасі вилилися для України у втрату контролю над ще частиною території й понад 100 смертей бійців.

Такі висновки робить організатор групи "Інформаційний опір" і кандидат у народні депутати Дмитро Тимчук у себе в Facebook.

"Перемир'я" – це постійні обстріли з боку бойовиків і росіян, причому кількість обстрілів із початку "перемир'я" наближається до 2,5 тис., і як результат – перманентне розширення територій, контрольованих терористами, і понад 100 загиблих із нашого боку", - пише він.

"Варто нарешті зрозуміти, що "мирні домовленості" – це ширма, яка дозволяє російсько-терористичним військам, використовуючи пасивність сил АТО, усе більше розповзатися по регіону", - зазначає також Тимчук.

"Якщо комусь хочеться гратися "в мир" – немає проблем, переговори можна вести хоч щодоби. Але на практиці це не повинно заважати українським військам діяти адекватно й симетрично діям супротивника. Якщо, звісно, ми не збираємося зустрічати окупантів із квітами й піснями про "велику дружбу братніх народів", - вважає він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ