Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Терористи за допомогою спецслужб РФ шукають для розправи патріотів України в соцмережах та інтернет-сервісі "Zello", - Лубківський

Російські бойовики, які координуються представниками спецслужб РФ, активно шукають для подальшої розправи патріотів України в соцмережах і серед користувачів інтернет-сервісу "Zello".

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук радник голови СБУ Маркіян Лубківський, інформує Цензор НЕТ.

"Про небезпеку використання російських соцмереж неодноразово відзначала СБУ, проте до останнього часу додаток-рація Zello вважався українцями достатньо безпечним сервісом. Однак СБУ отримала від одного з бойовиків, жителя Донецького регіону, який перейшов на українську сторону, неспростовні докази того, що терористи можуть ідентифікувати користувачів інтернет-сервісу Zellо", - пише Лубківський.

Він акцентує увагу на тому, що російські спецслужби, які діють в Донецьку, володіють значними обсягами актуальною технічною інформацією про користувачів згаданого сервісу (ім'я, дані з профілів, інші псевдоніми, які авторизувалися з одного телефонного терміналу; IMEI мобільних терміналів та їх IP-адреси і т.д.).

Крім цього, він припустив, що враховуючи те, що розробником даного сервісу є росіяни, єдиним можливим каналом отримання бойовиками таких даних є російські спецслужби.

"Тому уникайте передачі каналами Zello важливої інформації і вживайте заходів, які б унеможливили вашу ідентифікацію. Пам'ятайте, Zello моніториться ворогом, який робить все можливе для пошуку і боротьби з українськими патріотами", - написав Лубківський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ