Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тероризм – проблема всього світу, - Петро Порошенко

Тероризм – проблема всього світу, і ми переможемо у цій битві, тільки якщо будемо єдиними, заявив Президент Петро Порошенко у своєму виступі на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. «Ми потребуємо дуже добре скоординованих зусиль всього світу, щоб перемогти у цій битві», - відзначив Президент.

«Україна потребує не лише солідарності. Україна потребує віри. Повірте в Україну!», - заявив Глава держави, виступаючи на засіданні «Майбутнє України» у рамках Давоського економічного форуму.

Президент наголосив, що цінності не можуть ставати предметом торгу. «Якщо ми разом ведемо боротьбу за цінності, ми – непереможні», - сказав Петро Порошенко.

Президент Порошенко відзначив, що за рік після його попереднього виступу у Давосі, Україна зазнала значних змін. Багато з них були позитивними. Відбулися вільні президентські та парламентські вибори, підписано Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, розпочалася реалізація програми кардинальних реформ. «Україна стала сильнішою. Однак, зараз країна переживає агресію не тільки щодо Криму, але й значної частини території Донецької та Луганської областей. Близько дев’яти тисяч російських військових знаходяться на території держа ви», - наголосив Президент.

Глава держави показав присутнім уламок від автобусу, який перевозив мирних громадян і був уражений ракетою терористів Волновахою. «Для мене це – символ терористичної атаки на мою країну. Так само, як на «Charlie Hebdo». Так само, як російська ракета, яку було випущено російським військовим, уразила літак MH-17 та призвела до загибелі великої кількості мирних людей», - заявив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ