Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тершовчин повинен сісти в тюрму – Ярослав Кендзьор

„Я не знаю жодного хабарника, який би відразу після затримання зізнався, що отримав хабара”, - так прокоментував «Гал-info» заяви екс-мера Самбора Тараса Тершовчина народний депутат України Ярослав Кендзьор.
„По-перше, бездарнішого адвоката, ніж адвокат Тершовчина, я ще не зустрічав. Мені огидно, що він обрав жалюгідно-примітивну тактику оборони – заяву про політичну провокацію. Таким чином оборонявся Кушнарьов, Колесников, Ківалов. Якщо би  у своїх жалюгідних заявах Тершовчин не використовував моє ім’я і не переводив стрілки на когось, я би не брав участь у судових засіданнях. Але, будучи їх учасником, я відчув поблажливість суддівського ставлення до підсудного Тершовчина. Йому можна ходити, говорити по мобільному телефону, викрикати. Водночас будь-який рух з боку потерпілих суддя жорстко присікає”, – сказав Ярослав Кендзьор.
За словами народного депутата, на справу Тершовчина виділена велика сума грошей, щоб витягнути його з цієї тяганини.
„За даними МВС, за минулий рік правоохоронні органи направили до прокуратури більше 4 тисяч кримінальних справ за фактом хабарництва. До суду дійшла лише половина з них. А рішення про накладення відповідальності у тому чи іншому вигляді отримали лише 42 справи. Я буду домагатися того, аби Тершовчин не відбувся умовним терміном ув’язнення, а отримав від 8-ми до 12 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна”, – додав Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ