Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко: мої виборці самі визначаться, за кого голосувати в другому турі

Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце в першому турі президентських виборів, не агітуватиме за жодного з лідерів президентської гонки Про це політик заявив в ексклюзивному інтерв'ю журналу Фокус.

 

За його словами, якоїсь прямої підтримки від першого до другого туру Юлії Тимошенко або Віктора Януковича «не буде». «Я з повагою ставлюся до своїх виборців і впевнений, що вони самі визначаться, за кого віддавати свої голоси. Я ні за кого не буду агітувати », - пояснив він.

 

«Що ж до роботи після виборів, то не буду лукавити: все одно необхідно співпрацювати з різними політичними силами. Люди, які за мене голосували, сподівалися на зміни в Україні, і я повинен змушувати країну змінюватися, тому потрібно впливати на нинішніх політиків », - додав політик.

 

«Якби за мене проголосувало 60%, то можна було і без них обійтися, а якщо крім мене є ще дві великі сили, то однозначно доведеться з ними працювати. Неможливо міняти країну і займатися її модернізацією, перебуваючи у вакуумі », - підсумував Тігіпко.

 

Фокус

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ