Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко може очолити РНБО

Екс-кандидат у президенти України, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко незабаром буде призначений секретарем Ради національної безпеки і оборони України. Про це пише газета «Дело» з посиланням на джерело в Адміністрації президента.

 

За словами джерела, Віктор Янукович буде аргументувати призначення Тігіпка секретарем РНБО тим, що "він - демократичний президент і готовий співпрацювати з серйозними політичними фігурами".


Нагадаємо, Тігіпко, який посів третє місце в першому турі виборів Президента, заявляв про готовність стати прем'єр-міністром за нового президента.


Раніше Тігіпко пояснював, на яких умовах він готовий стати прем'єр-міністром. "Я знаю, що прем'єрство, яке, можливо, у мене було б, - це слабке прем'єрство. Якщо заходити на цю посаду, то вже фундаментально - зі своєю фракцією, яка увійде в більшість. І, якщо за певних обставин влада йде від виконання задекларованої програми, тоді фракція виходить з коаліції. Повинна бути жорстка конструкція з можливістю йти на низку компромісів ", - заявляв Тігіпко.


Нагадаємо, сьогодні на засіданні Верховної Ради спікер Володимир Литвин заявив, що коаліції не існує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ