Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко націлився набрати 25% на місцевих виборах на Львівщині

Якщо партія «Сильна Україна» набере на місцевих виборах на Львівщині менше як 25%, ми будемо сильно розчаровані. Про це сьогодні, 12 лютого, під час прес-конференції заявив голова ЛОО «Сильна Україна» Василь Барилюк.

 

Як зазначив член бюро ЛОО «Сильна Україна» Андрій Кіт, голова партії Сергій Тігіпко поставив завдання на місцевих виборах набрати в середньому по Україні 17%-20% голосів виборців. На думку Андрія Кота, виконати таке завдання цілком реалістично. Кого висувати на вибори міського голови Львова, «сильноукраїнці», за словами Василя Барилюка ще не вирішили. Це може бути як власний кандидат, так і хтось інший, з ким домовиться партія.

 

Василь Барилюк повідомив, що нині триває процес переєстрації партійних осередків на Львівщині, а його 11 лютого було обрано головою обласної партійної організації. Також голова ЛОО «Сильна Україна» повідомив, що партія оприлюднить повністю свій список на місцевих виборах на Львівщині. Василь Барилюк не виключає, що «Сильна Україна» та «Фронт змін» підуть одним блоком на місцевих виборах, однак основна ставка буде робитися на залучення громадських організацій.

 

Також головний «сильноукраїнець» на Львівщині повідомив, що партія не задоволена результатом Сергія Тігіпка на президентських виборах в області. Було допущено низку помилок. Зокрема, пізній старт виборчої кампанії, слабка організаційна структура в районах.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ