Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко стане обличчям Партії регіонів, - Бондаренко

Сергій Тігіпко, який нещодавно закрив свій проект партії «Сильна Україна» та приєднався до Партії регіонів, швидше за все, стане новим лідером Партії регіонів та поведе список до Верховної Ради. Про це сьогодні, 26 березня, під час прес-конференції повідомив політолог, керівник Фонду «Українська політика» Костянтин Бондаренко.

«Мотиви Тігіпка прості. Він чудово розумів, що може йти на чолі свого політичного проекту і складати конкуренцію Партії регіонів, але не маючи при цьому жодних гарантій того, що його політична сила пройде у Верховну Раду», - зазначив Констянтин Бондаренко.

За словами Бондаренка, «точкою неповернення» для Тігіпка стало його призначення на посаду міністра соціальної політики.

«Людина завжди захищала інтереси буржуазії, а тепер його поставили відповідальним за пролетаріат. Це не його ніша», - додав політолог.

Окрім того, Кость Бондаренко вважає, що у Тігіпка є всі шанси стати новим обличчям Партії регіонів, номером один у списку партії на виборах.

«Не секрет, що Азаров більше не відповідає вимогам часу, а тому шукатимуть нові обличчя і цим обличчям стане сергій Тігіпко», - зазначив політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ