Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тігіпко: Україна не готова звітувати МВФ

Україна ще не виконала свої зобов'язання для отримання чергового траншу Міжнародного валютного фонду. Про це повідомив віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко в ефірі 5 каналу.

"Якщо говорити про сьогоднішній етап, то ми не готові. У нас є рішення, які ми не прийняли і нам потрібно буде обговорювати і приймати ще", - сказав він.

"У МВФ є чотири вимоги, які вони заклали як основні рішення, які б дозволяли, умовно кажучи, отримувати програму з ними. Ми прийняли більше 20 рішень. Думаю, що зараз ми внесемо зміни і добавимо ще рішення, тому що зараз іде дуже активне обговорення...", - уточнив він.

"Може вони нас якось частково підштовхують до того, щоб ми звертали на це увагу свою, але я би не перекладав на них відповідальність, це наша відповідальність. Ця українська проблема і ми повинні її самі вирішувати", - додав Тігіпко.

Віце-премєр уточнив, що до 11 лютого в Україні буде працювати місія МВФ, а 15 березня повинне бути прийняте рішення про виділення Україні чергового траншу, повідомляє УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ