Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко збирає групу підтримки у Раді

Кандидат у президенти Сергій Тігіпко хоче створити в діючому парламенті свою депутатську групу. Про це він сказав в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

"Я думаю, що через певний час я оголошу такий вільний набір до групи депутатів, які захочуть підтримати партію "Сильна Україна" навіть в нинішньому складі парламенту", - заявив політик.

"Я почав такі переговори і переговорив вже з трьома людьми з приводу такої роботи. Це люди з фракції "Наша Україна", - повідомив Тігіпко.

"Буду відвертим, вони мені сьогодні потрібні, тому що я хочу впливати на процеси в країні. Для цього мені потрібна, принаймні, якась депутатська група", - зазначив він.

"Якщо це вийде більшість депутатської фракції - це супер, тому що без цієї фракції ніхто не створить більшості і впливати через цю фракцію можна буде дуже серйозно", - сказав політик.

Відповідаючи на питання, до якої частини фракції НУ-НС відносяться ці депутати - лояльної до прем'єра Юлії Тимошенко чи президента Віктора Ющенка, Тігіпко заявив: "Є люди і звідти, і звідти. Дві людини з одного боку, і одна з іншого", передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ