Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко зробить Прем’єр-міністром львів’янина, якщо переможе на президентських виборах

Я бачу кілька кандидатів на посаду Прем’єр-міністра при Президентові Сергію Тігіпку. Один з них – львів’янин. Про це сьогодні, 9 січня, під час прес-конференції у Львові заявив кандидат в президенти Сергій Тігіпко.

 

Кандидат в президенти не захотів назвати прізвища потенційних кандидатів на посаду голови уряду.

 

За його словами, Прем’єр-міністром має бути економіст з ринковими підходами. Крім того, між Президентом та чільником уряду не повинно бути суперечок.

 

Як зазначив Сергій Тігіпко, з такими політичними партіями, як в Україні, для нашої держави найкраще підійде форма правління, яка тяжіє до президентської або президентсько-парламентської республіки.

 

Також Сергій Тігіпко заявив, що в разі перемоги на президентських виборах буде формувати парламентську більшість з теперішнього складу Верховної Ради. Парламент можна розпускати тільки тоді, коли для цього є законні підстави. На думку лідера «Сильної України», БЮТ і Партія регіонів не здатні обєднатися в парламенті, бо остаточно втратять свою підтримку в суспільстві. Сергій Тігіпко готовий працювати з фракцією НУНС, оскільки там є багато людей, які розуміють, що не пройдуть в наступний парламент, а політична сила Тігіпка набере велику кількість голосів на парламентських виборах.

 

Як зазначив кандидат в президенти, якби він хотів, то вже мав би свою депутатську групу з 15-20 чоловік у Верховній Раді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ