Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тільки разом зі США та ЄС ми можемо зупинити війну в Україні, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. Він подякував США за підтримку України. Про це інформує прес-служба глави держави.
Фото - прес-служба глави держави.

«Ми маємо дві війни. Перша – з корупцією, але ми в цій війні, я певен, переможемо. Та моє першочергове завдання – зупинити війну на Донбасі й забрати назад наші території – Крим, Донбас. Дякую за вашу підтримку у цій справі», – зазначив Глава Української державипід час зустрічі.

Президент також подякував європейським країнам за підтримку. «Тільки разом зі США та ЄС ми можемо зупинити війну», – додав Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що Україна – найбільша країна у Європі, але хоче бути ще й найзаможнішою. Він розповів, що відбулася зміна парламенту та уряду, перезавантажено Генеральну прокуратуру й запущено Вищий антикорупційний суд, ухвалено низку законів, які допоможуть пришвидшити економічне зростання й подолати корупцію.

Володимир Зеленський також наголосив на зацікавленості України в американських інвестиціях.

Зі свого боку Дональд Трамп зазначив, що вважає Україну стратегічно важливою для ЄС.

Президент США також наголосив на важливості збільшення товарообігу між країнами.

Глава Української держави подякував Президенту США за запрошення відвідати Вашингтон та запросив його здійснити візит в Україну.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Дональд Трамп закликав Зеленського “порозумітися” з Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ