Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тільки у серпні служби „Львівгазу” 142 рази ліквідували витоки природного газу

Упродовж серпня бригади аварійно-диспетчерської служби управління з експлуатації газового господарства (УЕГГ) м. Львова ВАТ «Львівгаз» 142 рази виїжджали на ліквідацію витоків природного газу. Загалом, у 2006 році диспетчери аварійної служби прийняли 1536 викликів – повідомили в прес-службі ВАТ „Львівгаз”.
Найчастіше до аварійно-диспетчерської служби «04» звертаються мешканці будинків, які почули запах одоранту, – речовини, що спеціально додається до природного газу, щоб його можна було відчути на запах. Щоправда, такі виклики не завжди підтверджуються. У 2006 році у внутрішньо-будинкових газових мережах міста Львова бригадами аварійно диспетчерської служби було ліквідовано 830 витоків газу. З них 268 сталися на згонах, 215 – у кранах або іншій запірній арматурі. Серед газових приладів найбільш «аварійними», згідно зі статистикою, є газові плити. За вісім місяців цього року бригадам аварійно-диспетчерської служби УЕГГ м. Львова доводилося 205 разів ліквідовувати витоки газу, що ставалися саме у газових плитах.
У газопроводах-вводах, що підводять природний газ безпосередньо до приватних будинків, витоки газу стаються переважно у місцях з’єднання труб, в кранах та засувках. У 2006 році аварійно-диспетчерська служба УЕГГ м. Львова ліквідувала 670 таких витоків газу.
Задля безперебійного й безаварійного газопостачання Львівської області у ВАТ «Львівгаз», включно з 21 управлінням з експлуатації газового господарства, що входять до його структури, працює понад 5,6 тисяч кваліфікованих спеціалістів. Вони обслуговують майже 13 тис. км розподільчих газопроводів, близько 7 тис. км газопроводів-вводів і понад 3,7 тис. газорозподільних пунктів. На сьогодні ВАТ «Львівгаз» постачає природний газ понад 700 тис. споживачів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ