Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Тіло у авто: чоловіка вбили після сварки через гроші

Знайшли вбивцю чоловіка, чиє тіло виявили у авто на вулиці Володимира Великого. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, 13 вересня, близько 7.00 на оперативну лінію 102 надійшла інформація від перехожого про те, що на вулиці Володимира Великого, 63 у Львові у закинутому мікроавтобусі «Сітроен» на пасажирському сидінні виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти. На тілі 44-річного львів’янина були виявлені сліди насильницької смерті.

Експерти встановили, що причиною смерті чоловіка став розрив печінки та внутрішня кровотеча.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Оперативники Управління карного розшуку Нацполіції Львівщини та Франківського відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний знайомий загиблого, 40-річний львів’янин, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Між чоловіками виник конфлікт фінансового характеру, під час якого зловмисник наніс товаришу чисельні удари, спричинивши травми, від яких той помер.

Проводяться першочергові слідчі дії, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ