Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Тіньова» ОДА повинна працювати для покращення ситуації у Львівській області – Микола Горинь

«При створенні подібного органу перш за все потрібно говорити про мету та ціль, яку він носитиме. Якщо це сприятиме  покращенню ситуації у Львівській області, тоді  я підтримую створення «тіньової» ОДА», - зазначив у коментарі “Гал-info” заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.

 «На мій погляд, доцільність даного об’єднання є тільки тоді, якщо воно працюватиме для покращення показників росту області. Створення подібного органу може підвищити рівень контролю Львівської ОДА з боку як громадськості, так і представників тих політичних сил, які є у обласній раді. Функціонування подібного органу, на мою думку, повинне плануватись на довготривалий період, а не на якийсь короткий проміжок часу. Важливо також, щоб це не був орган якихось приватних інтересів», - наголосив заступник голови Львівської обласної ради.
 Нагадаємо, що сьогодні 26 вересня, представники ВО «Свобода» заявили, що створюватимуть «тіньову» Львівську ОДА після того, як Верховна Рада прийме Закон України «Про опозицію в Україні».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ