Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ТК «Інтермаркет» здійснила другий купонний платіж по облігаціях серії «В»

«Торгова Компанія «Інтермаркет» виплатила інвесторам 966 тис. грн доходу за другий купонний період по облігаціях серії «В». Доходи від облігацій, які випущені в обіг у бездокументарній формі номіналом 1000 гривень, виплачуються поквартально. Емісія серії «В» на суму 25 млн грн стартувала 15 серпня 2005 року. Розміщення цінних паперів завершилося 22 вересня 2005 р. Про це повідомили у прес-службі компанії „Оптіма-Інвест”.
Емітент виплатив на одну облігацію 38,64 грн з розрахунку 15,5% річних. Андерайтером випуску виступив ВАТ «Укрексімбанк». Організувала емісію компанія «Оптіма-Інвест».
Рейтинг емісій облігацій серій «В» і «С» на загальну суму 50 млн грн – «uaBBB» згідно з національною рейтинговою шкалою РА «Кредит-Рейтинг». Крім того, Компанія «Інтермаркет» успішно обслуговує облігаційну позику серії «А» на суму 10 млн грн.
ТзОВ «Торгова Компанія «Інтермаркет» заснована у 1992 році. Один з найпотужніших операторів гуртової та роздрібної торгівлі України (24 об’єкти торгівлі, близько двох тисяч робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (17 об’єктів), магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв. На сьогоднішній день продовжується розширення торгівельних мереж «Арсен» та «Барвінок». За попередніми даними управлінського обліку загальний дохід ТК «Інтермаркет» за 2005 рік становив 130,5 млн дол. США.
Один з лідерів облігаційного ринку України компанія «Оптіма-Інвест» разом з КУА «Оптіма-Капітал» входить у Групу компаній «Оптіма». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку. Обсяг коштів під управлінням КУА «Оптіма-Капітал» перевищує 12 млн грн, зосереджених у чотирьох пайових інвестиційних фондах. «Оптіма-Капітал», зокрема, управляє двома диверсифікованими ПІФами («Надійний» і «Збалансований»), а також облігаційним («Стратегія») і венчурним («Професійний»).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ