Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ТМ «Львівське» отримала гран-прі та золоті медалі на Х Міжнародному професійному конкурсі у Москві

ТМ «Львівське» отримала гран-прі та золоті медалі на Х Міжнародному професійному конкурсі «Краще пиво, кращий безалкогольний напій та краща мінеральна вода року» – повідомила „Гал-іnfо” фахівець зі зв’язків з громадськістю ВАТ „Львівська пивоварня” Надія Цюра.
З 28-го по 30 листопада 2006 року у Всеросійському науково-дослідному інституті пивоварної, безалкогольної та виноробної промисловості (м. Москва) проходив ювілейний Х Міжнародний професійний конкурс «Краще пиво, кращий безалкогольний напій та краща мінеральна вода року». Цей конкурс відбувся у рамках ХІ Міжнародного симпозіуму з проблем пивоваріння за участю російських та закордонних спеціалістів.
У категорії «Краще пиво» велику кількість нагород за результатами конкурсу отримала ТМ «Львівське». Сорти пива «Львівське 1715», «Львівське Преміум» отримали золоті медалі та високі оцінки журі. Найвищу нагороду – гран-прі – вибороло пиво «Львівське Портер».
«Високі нагороди у конкурсі є цінними як для нас, так і для наших шанувальників, – зазначив президент ВАТ «Львівська пивоварня» Володимир Печер, – адже це ще одне підтвердження, що прихильники «Львівського» роблять правильний вибір і споживають стабільно якісний продукт. Нагороди «Львівського» - це результат копіткої праці наших пивоварів та впровадження інноваційних методик та досягнень. Для отримання гран-прі кожен з членів суворої дегустаційної комісії мав поставити зразку не менш ніж 24 бали – саме так сталося з пивом «Львівське Портер». Золоті медалі також є показником високої якості нашої продукції».
ВАТ “Львівська пивоварня” – найстаріша пивоварня в Україні й одна з найдавніших у Європі, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять “Львівське” пиво. У серпні 2006 року Львівська пивоварня презентувала до 750-річчя Львова ювілейний сорт пива „Львівське Легенда. У вересні 2006 року на Міжнародному професійному конкурсі пива, безалкогольних напоїв, мінеральних і питних вод, який відбувся в Києві, в рамках “Свята пива – 2006”, продукція «Львівської пивоварні» була відзначена низкою найвищих нагород. Золоту медаль «За високу якість світлого пива 2006 року» отримало «Львівське 1715»; золоту медаль «За високу якість темного пива 2006 року» здобув сорт «Львівське Портер». «Львівське Легенда»  здобуло гран-прі «За найвищу якість напівтемного пива 2006 року».
Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який у пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ