Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Томенко каже, що парламентські вибори разом з президентськими мають відбутися після січня 2010 року

Позачергових парламентських виборів в Україні в 2008 році не буде. Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив заступник голови Верховної ради України з фракції БЮТ Микола Томенко.
За його словами, навіть наполягання деяких політиків провести вибори навесні 2008 року не мають об’єктивних підстав, оскільки країна знаходиться на порозі економічної кризи. «Поки на дворі криза неправильно думати про вибори, – вважає Томенко. – Якщо наступить стабілізація, наступного дня можна думати про вибори».
Натомість, як вважає Микола Томенко, БЮТ пропонує провести одночасно і парламентські і президентських вибори. На думку Томенка, чим більше у цьому питанні компромісів, тим доцільніше проводити вибори. Водночас, на думку Томенка, «після президентської виборчої компанії в нас буде новий президент». «Дехто вважає, що він не зможе знайти спільну мову з новим парламентом. Тоді знову буде потреба провести дострокові парламентські вибори», – каже Томенко.
Натомість, на думку Миколи Томенка вибори можна синхронізувати у січні 2010 року, до цього часу потрібно працювати цим складом Парламенту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ