Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ-5 побутових девайсів, які мають бути у кожній оселі

Облаштування домівки побутовою технікою — складне завдання, вирішення якого потребує часу та коштів. На придбання кухонної плити, пральної машини та інших корисних приладів доводиться виділяти значну частину сімейного бюджету.

Уникнути зайвих витрат дозволяє відмова від тих девайсів, які зазвичай використовуються вкрай рідко, або ж не використовуються взагалі. Насправді комфортні умови проживання у квартирі чи будинку можна забезпечити без багатьох пристроїв. Однак існує така техніка, без якої комфортабельне помешкання неможливо навіть уявити. Рейтинг найпотрібнішого домашнього оснащення представлено нижче. 

Пральна машина
Доглядати за одягом, а також підтримувати чистоту у помешканні допомагає пральна машина. З нею можна раз і назавжди забути про всі «принади» ручного прання. Приносити користь може модель від будь-якого популярного виробника. Головне, щоб вона була функціональною і зручною.

Переваги, якими може похвалитися кожна пральна машина Indesit в MOYO:

  • легке і швидке завантаження білизни в барабан;
  • мінімальні витрати засобів для прання;
  • нормальний (тобто такий, який не спричиняє відчутного дискомфорту) рівень шуму;
  • висока потужність двигуна;
  • підтримання функцій, які дозволяють економити воду, електроенергію і час;
  • ефективне прання майже за будь-яких умов.

Кухонна плита
Центральне місце на будь-якій кухні займає варильна поверхня. Вона потрібна для приготування їжі, а також розігріву готових страв. Існує безліч девайсів, які можуть виконувати деякі функції кухонних плит. Серед них:

  • мультиварки,
  • грилі,
  • пароварки,
  • мікрохвильовки.

Втім, усі їх доцільно використовувати за умови наявності плити на кухні. Адже тільки варильна панель — це різновид техніки формату «все в одному». На ній їжу можна:

  • смажити,
  • тушкувати,
  • варити у звичайний спосіб і на пару.

До того ж на плиті цілком реально готувати відразу кілька страв одночасно. Так, наприклад, модель з 5 або 6 конфорками дозволяє всього за одну годину створити до 6 різних кулінарних шедеврів.

Холодильник
Пристрій для зберігання їжі в охолодженому і замороженому вигляді потрібен навіть тим користувачам, які рідко готують їжу вдома. 

Більшість страв, замовлених в ресторанах або кафе, потрібно зберігати в холодильнику, щоб уникнути їхнього передчасного псування. Особливо це стосується так званих «раціонів», розрахованих на цілу добу або кілька днів. Домашня їжа також потребує правильних умов зберігання. Забезпечити їх найлегше за допомогою холодильного агрегата.

Пилотяг
Найефективніша зброя у боротьбі з побутовим пилом, шерстю домашніх тварин, волоссям і брудом — пилосмок. Оптимальний варіант — модель, яка підходить для сухого і для вологого прибирання. 

Втім, для невеликого помешкання з твердим підлоговим покриттям цілком достатньо звичайного «сухого» порохотяга. А функцію мийної щітки може виконувати ручна швабра зі змінною ганчіркою.

Кондиціонер або вентилятор
Системи кондиціонування та електричні вентилятори — це «літня» техніка, відсутність якої є головною причиною дискомфорту під час спеки. Вона стабілізує кліматичні умови в помешканні навіть якщо температура за вікном екстремально висока.

Кондиціонер або потужний вентилятор допомагає нормалізувати мікроклімат. Кожен з п’яти вищеописаних електроприладів робить неабиякий внесок у комфорт користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ