Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Торгова компанія «Інтермаркет» виплатила інвесторам 966 000 грн доходу за третій купонний період по облігаціях серії «В»

Торгова компанія «Інтермаркет» виплатила інвесторам 966 000,00 грн доходу за третій купонний період по облігаціях серії «В». Доходи від облігацій, випущені в обіг у бездокументарній формі номіналом 1000 гривень, виплачуються поквартально. Емісія серії «В» на суму 25 млн. грн. стартувала 15 серпня 2005 року. Розміщення цінних паперів завершилося 22 вересня 2005 р. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю та преслю ТК „Інтермаркет”.
Емітент виплатив на одну облігацію 38,64 грн. з розрахунку 15,5% річних. Андерайтером випуску виступив ВАТ «Укрексімбанк». Організатор емісії компанія «Оптіма-Інвест». Рейтинг емісій облігацій серій «В» і «С» на загальну суму 50 млн. грн. – «uaBBB» згідно з національною рейтинговою шкалою РА «Кредит-Рейтинг». Крім того, Компанія «Інтермаркет» успішно обслуговує облігаційну позику серії «А» на суму 10 млн. грн.
ТзОВ «Торгова Компанія «Інтермаркет» заснована у 1992 році. Діяльність – гуртова та роздрібна торгівля (25 об’єктів торгівлі, понад дві тисячі робочих місць). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (18 об’єктів), магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ