Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Торговець людьми постачав до Польщі жінок для сексу за 500 дол. за кожну

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно торговця людьми за ч.2 ст.149 КК України (вербування, переміщення та передача людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, повторно, за попередньою змовою групою осіб). Про це повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що уродженець одного із сіл Теребовлянського району Тернопільської області, перебуваючи у Польщі у 2012-2013 р, погодився на пропозицію власника одного з нічних клубів м. Згожелець про поставку жінок для надання секс-послуг у розважальному закладі. За кожну особу, що «працюватиме» у цій сфері, поляк пообіцяв заплатити вербувальнику 500 доларів США.

Для роботи за кордоном зловмисник підшукав жінок, які перебували в уразливому стані та у скрутному матеріальному становищі. Чоловік пропонував жертвам заробіток до трьох тисяч доларів США в місяць, забезпечення проживанням у сусідній країні, належні побутові умови, можливість у будь-який час безперешкодно повернутися додому. 

Загалом, торговець живим товаром завербував для надання секс-послуг чотирьох мешканок Тернопільської області.   Дві жінки, яких він доправив до місця призначення, «відпрацювали» у нічних клубах термін від кількох тижнів до кількох місяців. При намаганні переправити ще двох жертв, зловмисник був затриманий правоохоронцями 19 червня 2017 року на території нейтральної зони між державними кордонами України і Польщі.

Розслідування завершено.
    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ