Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік 217 учнів Львівського училища фізичної культури здобули понад 580 медалей, 180 з яких – золоті

У п’ятницю, 24 квітня, Львівське державне училище фізичної культури проведе підсумковий вечір «Номінація-2008». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор ЛДУФК Степан Родак.
Участь у святковому вечорі, зокрема, візьмуть такі знамениті випускники училища, як Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, чемпіон світу з боксу Андрій Котельник, срібний призер Олімпіади в Пекіні з боротьби Андрій Стаднік.

Зазначимо, що за підсумками Всеукраїнського конкурсу-огляду досягнень минулого року серед 18 спеціалізованих закладів спортивного профілю України ЛДУФК посів 2 місце. Призерами всеукраїнських змагань стали 217 учнів училища, які здобули понад 580 медалей, 180 з яких – золоті. До складу збірних команд України на міжнародних змаганнях увійшли 100 учнів та студентів училища. Переможцями та призерами європейських та світових чемпіонатів стали 23 вихованці училища, які вибороли 14 золотих, 11 срібних і 13 бронзових нагород. Крім цього, 14 вихованців училища взяли участь в Олімпіаді в Пекіні. Вони вибороли 1 срібну та 2 бронзові нагороди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ