Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік на «Гарячу лінію міста» надійшло 24 тис. звернень львів’ян

Протягом 2010 року загальна кількість звернень мешканців на «Гарячу лінію міста» з приводу різного роду аварій становила 23 903 звернення, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Така кількість звернень, а, відтак, така довіра мешканців до нашої «Гарячої лінії» є наслідком цілої низки змін. Більше року тому відбулася реорганізація диспетчерської служби міської ради у «Гарячу лінію міста». Тоді було змінено підхід до виконання завдань та вирішення проблем за принципом «влада для мешканців». Також було оптимізовано графік роботи операторів, що дало змогу збільшити кількість операторів на зміні в час найбільшого навантаження», - розповіла керівник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

Водночас, каже вона, введено подвійну систему контролю за зверненнями, які надходять на «Гарячу лінію»: звернення знімають з контролю лише після підтвердження виконання робіт самим мешканцем, як наслідок, виконавці робіт почали більш відповідально ставитись до виконання звернень. Також вся інформація про перевірки заноситься в базу даних, що дало можливість мати повну інформацію по кожному зверненню.

«Таким чином, «Гаряча лінія міста» сьогодні забезпечує швидке реагування на телефонні скарги мешканців у режимі 24 години на добу 7 днів на тиждень, має прямий контакт зі всіма службами міста та зворотній зв'язок з мешканцям, що дало змогу покращити якість виконаних робіт, і як наслідок – зростання довіри мешканців», - наголосила Валентина Бартошик.

Загальна кількість звернень мешканців з приводу різного роду аварій у 2010 році становила 23903. Порівняно з 2009 роком вона зросла на 36% (у 2009 році їх було 17 524). А порівняно з 2008 роком, торік звернень було майже вдвічі (на 48%), більше. Найбільшу частку звернень від загальної їх кількості, які надійшли на «Гарячу лінію» складають питання житлового господарства, звернення щодо витоків та водопостачання, питання щодо відновлення благоустрою та роботи ліфтів.

«У 2011 році для покращення роботи «Гарячої лінії міста» працюватимемо над оптимізацією обробки вхідних дзвінків, забезпеченням можливості формування черги дзвінків, надання можливості очікування абоненту та підключення його до першого вивільненого оператора, вдосконалення програмного забезпечення», - зауважила Валентина Бартошик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ