Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Торік на Львівщині провели понад 3 тис. процедур закупівель

За даними районів і міст обласного значення та структурних підрозділів обласної державної адміністрації, упродовж 2012 року у Львівській області проведено 3063 процедур закупівель на загальну суму 2 197,0 млн грн,бповідомила прес-служба Львівської ОДА.

З них:1880 відкритих торгі  на суму 1 198,2 млн. грн.;370 процедур запиту цінових пропозицій на суму 45,9 млн. грн.;812 процедур закупівель в одного учасника на суму 951,4 млн. грн.; 1 процедура попередньої кваліфікації учасників не відбулася.

Як інформує Департамент економі економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, за результатами торгів укладено 2344 договорів, з них 2 із іноземними суб’єктами господарювання.

Структура державних коштів згідно з укладеними договорами за процедурами закупівель у звітному періоді в розрізі бюджетів показує, що 69% закупівель в області здійснено за кошти місцевих бюджетів, 29% – кошти казенних, комунальних підприємств, 2% – кошти Державного бюджету.

Загальна сума державних коштів на фактичні видатки за укладеними договорами проведених  процедур закупівель становить 117,7 млн. грн.

Закупівлі без застосування процедур за укладеними договорами проведені на загальну суму 783,1 млн. грн. – 40016 договорів. Структура державних коштів, використаних замовниками, в розрізі бюджетів, показує, що 68% закупівель в області здійснено за кошти місцевих бюджетів, 26% – кошти державних, комунальних підприємств, у яких державна частка перевищує 50%, 5% – кошти Державного бюджету та 1% – кошти Пенсійного фонду. За структурою розподілу коштів 48% від загальної суми розпорядниками бюджетних коштів використані на закупівлю товарів, 36% – на закупівлю послуг, 16% – на закупівлю робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ