Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік на впровадження у Львові цілодобового водопостачання витратили 200 млн грн, потрібно – 4 млрд грн

Торік на впровадження у Львові цілодобового постачання витратили 200 млн гривень. Про це повідомив на звіті департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за 2009 рік директор цього департаменту Юрій Голець.

 

При цьому голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку Львівської міської ради Василь Попович зазначив, що ця сума є дуже мала, а щоб насправді впровадити цілодобове водопостачання на якісному рівні потрібно 4 млрд гривень.

 

Юрій Голець розповів, що всього торік на роботах щодо водопровідно-каналізаційного господарства освоєно 200,3 мільйони гривень. У тому числі, за кошти Держбюджету виконано робіт на 192,1 млн гривень. Особливу увагу приділили заходам, спрямованим на зменшення споживання електроенергії та втрат води.

 

Однак нині цілодобова вода є не у всіх львів’ян. У департаменті це пояснюють виникненням непередбачуваних аварійних ситуацій у деяких районах, зокрема у Сихівському.

 

Зазначимо, що водопостачання та водовідведення міста забезпечується за допомогою        2 105,4 км водогінних мереж, з них 1 513,9 км зношені та підлягають плановій заміні, а з 689,4 км каналізаційних мереж – 196,3 км потрібно міняти.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ