Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік на зовнішній рекламі Львів заробив 15,3 млн грн: 1396 нелегальних конструкцій демонтували

2012 року на зовнішній рекламі Львів заробив 15,3 млн грн. Ця сума більш як на мільйон більша, ніж було в 2011-му (14, 2 млн грн.) та на 2,3 млн більша ніж у 2010 році ( 13 млн грн). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Незважаючи на складну економічну ситуацію нам вдалося добитися доброго рівня надходжень від розміщення засобів зовнішньої реклами в бюджет міста. Якщо вдаватись до конкретики, то доходи міського бюджету від розміщення зовнішньої реклами мають чітку тенденцію до зростання: на мільйон з лишком щороку», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

За її словами, зовнішня реклама у Львові перебуває під постійним наглядом. Торік у Львові було демонтовано 1396 рекламних конструкцій та 83 вивіски.

«Вивіска у Львові має встановлюватися лише на підставі погодженого проекту, а зовнішня реклама – лише на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради, незалежно від місця розташування рекламного засобу: на комунальному, державному чи приватному майні.

У 2012 році було демонтовано 83 вивіски, тоді як у 2011 році ця цифра була значно вищою – 993. Така ситуація пояснюється тим, що впродовж останніх років ми наполегливо працювали над приведенням до норм і вимог вивісок у центральній частині міста, де була особливо велика кількість і щільність вивісок, відтак, було більше демонтажів. Тепер ми переходимо на периферію, де вимоги не такі жорсткі і кількість вивісок значно менша, до того ж там багато вивісок, які в принципі можуть бути погоджені. Тож демонтажів поменшало», - зазначила директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ