Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Торік прокуратура порушила 30 кримінальних справ щодо порушення земельного законодавства, цього року – три

Органи прокуратури Львівської області внаслідок перевірок виявили на території області численні порушення земельного законодавства, зокрема випадки самовільного зайняття земельних ділянок і їх використання без належних документів, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням тощо.

За перший квартал 2006 року прокуратура порушила 3 кримінальні справи, пред’явлено 102 позовні заяви в суд, принесено 209 протестів, внесено 125 приписів і подань, за результатами розгляду яких 87 осіб притягнуто до відповідальності та відшкодовано 1 млн 415 тис. грн. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
Торік за наслідками перевірок органи прокуратури Львівщини порушили 30 кримінальних справ про злочини у сфері земельних відносин, з яких 22 скеровано до суду, принесено понад 340 протестів, внесено 220 приписів і подань, до відповідальності притягнуто понад 280 посадових осіб, за документами прокурорського реагування відшкодовано 3 млн 400 тис. грн. Окрім цього, пред’явлено  понад 360 позовних заяв, більшість з яких розглянуто та задоволено на суму  майже 480 тис. грн, а державі повернуто та звільнено більше 155 га земель.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ