Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік у Львові в аваріях загинув 21 пішохід

Останнім часом, переважно в темний час доби та через несприятливі погодні умови, збільшилися випадки дорожньо-транспортних пригод, у яких травмуються та гинуть пішоходи, повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова

Так, до прикладу, одна із таких автопригод трапилась учора, 11 січня, о 17.20 годині. Зокрема, у Львові на вулиці Стрийській (навпроти будинку №260) 75-річний водій автомобіля «ВАЗ-2121» не дав дорогу пішоходу, який знаходився на нерегульованому пішохідному переході, внаслідок чого скоїв на нього наїзд.

Унаслідок автонаїзду 47-річний пішохід отримав тілесні ушкодження (закритий відламковий перелом правої гомілки середньої третини зі зміщенням, забійна рана правої скроневої ділянки) та був госпіталізований до лікарні міста Львова.

Варто відзначити, що протягом 2011 року у місті Львові сталося 336 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, у яких 337 пішоходів травмувалось, а 21 – загинув.

Зважаючи на невтішну статистику, інспектори Державної автомобільної інспекції Львова провели у місті профілактичну акцію «Обережно! Пішохід!». У межах цього заходу вони провели бесіду із водіями транспортних засобів, яких закликали дотримуватись швидкісного режиму та бути обачними на регульованих та нерегульованих пішохідних переходах.

Крім того, звертаючись до пішоходів, інспектори ДАІ наголосили, щоби вчасно водії могли їх помітити на дорозі, а особливо у темпу пору доби, то таким учасникам дорожнього руху потрібно мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапляння у небезпечну ситуацію на дорозі. Особливо важливо забезпечити одяг дітей такими елементами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ