Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Торік у Самбірському районі реалізували 125 інфрастуктурних проекти - на 73 млн грн

Про залучення капітальних інвестицій у розвиток Самбірського району, зокрема, в об’єкти соціально-культурного призначення розповів 7 лютого під час публічного звіту перед громадою голова Самбірської райдержадміністрації Микола Фрей. Про це повідомили у прес-служба Львівської ОДА.

"Минулого року на території району реалізували 125 проектів на суму 73,3 мільйони гривень. Зокрема, за кошти Державного фонду регіонального розвитку реалізували 8 проектів на загальну суму 14,4 мільйони гривень. Йдеться про реконструкцію дитячих садочків у селах Хлопчиці, Підгайчики,  лікарні "Хоспіс" і закупівлю обладнання для неї та ремонт Корналовицької школи для влаштування навчально-виховного комплексу, - розповів Микола Фрей. - Також за ці кошти замінили вікна та склоблоки у Рудківській школі, здійснили ремонт даху Блажівського НВК, реконструкцію народного дому у с. Вільшаник та розпочали будівництво спортзалу школи в с. Воютичі".

За словами голови РДА, на території району реалізували ще 6 проектів на суму 3,5 млн грн завдяки субвенції з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток території. Зокрема, здійснили реконструкцію Рудківської та Дублянської лікарень, Баранівецького НВК, капітальний ремонт дитячого садка в с. Кульчиці, відновлювальні роботи мостів в селах Сусолів і Сприня.

"Найбільшою за обсягом була субвенція з Державного бюджету на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад у сумі 23,8 мільйонів гривень, завдяки якій вдалося реалізувати 45 проектів", - зазначив очільник Самбірського району.  

Окрім того, район взяв участь в обласному конкурсі мікропроектів. Відтак реалізовано 42 проекти на суму 7,9 млн грн.

Також Самбіщина отримала 2,1 млн грн на 5 проектів з бюджету розвитку обласного бюджету.

Ще 9,1 млн грн виділили з місцевих бюджетів на інші проекти.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ