Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Торік у Золочівському районі обсяг промислової продукції збільшився вдвічі

Загальний обсяг реалізованої підприємствами Золочівського району власної виробленої продукції за 2016 рік порівняно з 2015 роком збільшився у майже 2 рази. Так, минулого року підприємства району реалізували продукції на загальну суму понад 631 млн грн, для порівняння, у 2015 році ця сума склала 374 млн грн. Про це під час свого публічного звіту перед громадою розповів голова Золочівської РДА Володимир Недзельський, -повідомила прес-служба Львівської ОДА

За його словами такий приріст зумовлений відкриттям у районі нових підприємств, зокрема виробництва із переробки олійних культур, потужністю 50 тис тонн в рік на базі ТзОВ "Д-Мікс”. У 2016 році також розміщено додаткові конвеєрні лінії проекту BMW та реконструйовано орендований цех для розміщення проекту Daimler на ТзОВ "Електроконтакт Україна“. Окрім того, на ТОВ "Карпатські мінеральні води" відкрили нове виробництво з виготовлення галетів із злаків потужністю 350 кг/год.

Володимир Недзельський також розповів, що вищезгадані підприємства у 2017 році планують розширювати виробничі потужності, зокрема компанія "Д-Мікс” планує розширення виробничих площадок вирощування птиці, будівництво нового цеху з глибокої переробки м'яса та лінії пакування готової продукції, а ТОВ "Карпатські мінеральні води" відкриє лінію із розливу води у скляну тару.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ