Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік в Шевченківському гаю реконструювали 13 об'єктів, - директор

У Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького торік було реставровано та реконструйовано 13 об’єктів. Як зазначає керівництво Музею, першочерговим завданням є саме збереження історичних пам’яток. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У 2016 році було проведено 13 святкових та промоційних заходів, які відвідало 30585 осіб, проведено 212 майстер-класів, які відвідало 1732 дітей та 600 екскурсій. Також у Шевченківському гаю було проведено 11 виставок у трьох залах. Загалом, Музей народної архітектури та побуту торік відвідало 152 тис осіб.

У Музеї народної архітектури проведено санітарну обрізку та посаджено 217 дерев, збудовано дитячий майданчик «Яворівська забавка», встановлено освітлення на 7 об’єктах, повністю відремонтовано паркан навколо Музею, завершено капітальний ремонт центральної алеї, відновлено стару пічку в хаті с.Пилипець, реставровано 238 експонатів, закуплено 85», - зазначив директор Музею народної архітектури та побуту Роман Назаровець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ