Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

„Торс” у баченні студентів Львівської національної академії мистецтв

Від вчорашнього вечора львів’яни можуть ознайомитись з експонатами виставки „Торс”, яку представляють студенти ІІІ курсу (клас-майстерня професора Альфреда Максименка) кафедри монументально-декоративного живопису Львівської національної академії мистецтв у складі Олександра Бриндікова, Володимира Буденкевича, Кароліни-Вікторії Гартавер, Олега Герича, Марка Гладяка, Юрія Дзендровського, Юрія Жидика, Тараса Москалика, Ірини Надобко, Уляни Нищук-Борисяк, Оксани Руденко у співпраці з МО „Дзиґа”. Виставка демонструє фрагмент навчально-творчого дослідження об'єкту (тулуба людини) студентами під керівництвом професора Альфреда Максименка.
 Проект представлений з двох боків – мультимедійного (на CD) та матеріального (власне полотнища в основному виставковому залі). Загалом виставка показує уявлення студентів про людське тіло, яке вони розглядають та зображають засобами різних філософських аспектів антропоцентризму; результати дослідження студентами натурного матеріалу на двох етапах – об’єктивному та суб’єктивному. Це основна особливість синтезованої педагогічної системи, розробленої професором Альфредом Максименком, метою якої є формування творчої особистості та унікального образно-зображального почерку кожного студента.
Фундамент зображень – найбільш досконала та викінчена форма – квадрат, що може множитись та перетворюватись на більш складні системи. Основою зображальних процесів є мінімалізм і максимум уваги до дрібних деталей, а також їх досконале технічне виконання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ