Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Товарообіг на Львівській митниці сягнув понад 90 млрд грн

Упродовж січня-жовтня 2017 року в зоні діяльності Львівської митниці ДФС здійснено митне оформлення зовнішньоторгівельних операцій суб`єктів господарської діяльності на суму близько 92,7 млрд грн, повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

З цієї кількості імпортовано товарів на суму понад 61,9 млрд грн, експортовано – на суму близько 30,8 млрд. грн, що становить відповідно 67% (імпорт) та 33% (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну. Порівняно з аналогічним періодом 2016 року цей обсяг збільшився на 38,8%, причому імпорту – на 41,1%, а експорту – на 34,3%.

Імпорт товарів у зону діяльності Львівської митниці ДФС у січні –жовтні 2017 року здійснювався переважно з Польщі (36,4%), Німеччини (20,4%), Чехії (4,0%) та Італії (3,4%). Основні імпортні товари: проводи ізольовані, шкури ВРХ, автомобілі легкові та інші моторні транспортні засоби, прокат плоский з вуглецевої сталі.

Експорт товарів у цей період здійснювався у Польщу (32,3%), Німеччину (14,2%), Чехію (7,7%), Данію (7,3%). Експортували в основному ізольовані проводи, меблі для сидіння , соняшникову олію.

Зовнішньоекономічну діяльність за цей період провадили близько 4 тис. суб’єктів господарювання. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ