Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Тойота Ландкрузер”, завантажена маковою соломкою, протаранила всі перешкоди на українсько-угорському кордоні

Уночі 5 листопада на в’їзд на великій швидкості в пункт пропуску «Вилок» (Закарпаття) заїхав автомобіль «Тойота Ландкрузер». На вимогу прикордонників зупинитись водій не відреагував та прослідував через лінію паспортного контролю без відповідного оформлення. Щоб затримати джип-порушник, прикордонники застосували пристрій примусової зупинки «Кактус» та закрили шлагбаум на виїзді з пункту пропуску.  Водій,  наїхавши на «Кактус»,  пробив передні колеса та прослідував до села Бобове, яке розташоване за 3 кілометри  від пункту пропуску «Вилок». Чергові сили пункту пропуску виїхали на переслідування «Тойоти». Окрім того, було повідомлено на прикордонну комендатуру «Берегово», з якої виїхали оперативно-пошукові групи для затримки порушника.
Близько другої години ночі прикордонники виявили «Тойоту Ландкрузер» в селищі Бобове. Двері в автомобілі були відчинені, водія на місці не було. А в салоні прикордонники знайшли 23 мішки з перемолотою маковою соломкою. Представники Виноградівської митниці провели експрес-аналіз речовини та підтвердили, що це макова соломка, загальна вага якої більше 384 кілограмів. Транспортний засіб 2000 року випуску оцінено у 115 407 гривень. На основі інформації, отриманої від прикордонної охорони Угорщини, водій автомобіля таким же чином, без прикордонного оформлення, прорвався через пункт пропуску «Тисабеч», автомобіль зареєстровано на громадянина Угорщини, а номерні знаки обліковані у базі даних викрадених автомобілів.
Безпосередні учасники затримання - зміна прикордонних нарядів пункту пропуску, яка діяла виважено та професіонально – буде представлена до державних нагород.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ