Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп і Путін вже зустрілися на саміті G20

Президент США Дональд Трамп вже зустрівся на саміті G20 з російським лідером Володимиром Путіним. Як повідомляє Der Spiegel, під час церемонії зустрічі гостей саміту президенти привітали один одного і потисли руки. Втім, більш ґрунтовна розмова між ними відбудеться пізніше впродовж дня.

Сьогодні, 7 липня, стало відомо, що зустріч Трампа і Путіна триватиме приблизно годину. В ході своєї першої особистої зустрічі лідери, ймовірно, обговорять ситуацію в Україні та Сирії. Крім того, російська сторона хоче торкнутися теми контролю над озброєннями та боротьби з міжнародним тероризмом.

Нещодавно німецьке видання Die Welt писало, що Путін намагатиметься улестити Трампа під час першої зустрічі. Але американський президент прийде на неї "зі зв'язаними руками". У США всі сторони будуть пильно стежити за кожним рухом Трампа.

Також видання Washington Post писало в редакційній статті, що Трамп під час зустрічі з Путіним повинен підтвердити прихильність США до України. При цьому він повинен рішуче заявити, що пом'якшення санкцій не буде, якщо Москва буде продовжувати війну проти сусідньої країни.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ