Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трампа знову номінували на Нобелівську премію миру

Президента США Дональда Трампа втретє номинировли на Нобелівську премію миру. Це підтвердив директор Норвезького інституту Хенрік Урдал, передає Voice of People.

"Я можу підтвердити, що ми отримали повідомлення про висунення, і що Трамп був номінований на премію. Однак я не можу говорити про те, хто стоїть за його висуненням. Це конфіденційна інформація. Можу сказати лише, що ініціатива належить американцеві", - наводить видання слова Урдаля.

Крім того, директор інституту також повідомив, що той самий людина висував кандидатуру Трампа і в попередні роки. На думку Урдаля, американський президент гідний цієї нагороди за відданість ідеології "боротьби за мир за допомогою сили" та інші заслуги.

Нагадаємо: імена володарів премії будуть оголошені в жовтні 2018 року. У 2017 Нобелівську премію миру отримала міжнародне кампанія "Рух за ядерне роззброєння".

У 2016 році володарем Нобелівської премії премії миру став колумбійський президент Хуан Мануель Сантос, який підписав мирний договір, що призвело до закінчення громадянської війни, яка тривала понад 50 років.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ