Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трамвай № 2 сьогодні курсуватиме на Погулянку (вул. Вахнянина)

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні, 20 жовтня, трамвай № 2 продовжує курсуватиме на Погулянку, у зв’язку із продовженням ремонтних робіт на підстанції Л7, яка перебуває на балансі ПАТ «Львівобленерго».

Як повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», усі роботи, які були покладені на працівників служби енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс», виконані. Станом на 21.00 год. 19 жовтня, служба енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс» завершила усі роботи із підключення високовольтного кабеля та заміни вигорілої кабельної муфти.

«Зараз ми чекаємо поки колеги із ПАТ «Львівобленерго» завершать свою частину робіт. Тому сьогодні упродовж дня на сихівському напрямку курсуватимуть лише 10 вагонів 8-го трамвайного маршруту, 12 вагонів трамвайного маршруту № 2 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вахнянина (Погулянка)», - розповів Іван Бондар.

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить вибачення за тимчасові незручності та сподівається на розуміння пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ