Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трамваям найнебезпечніше їздити по Львову з 12 до 15 години

Працівники служби безпеки руху ЛКП “Львівелектротранс” підбили підсумки роботи за перше півріччя. Із чотирьох дорожньо-транспортних пригод, де постраждали пасажири чи пішоходи, зафіксованих у січні–червні, жодна не трапилась з вини електротранспортників. Простежується також тенденція до зменшення кількості зіткнень з іншими транспортними засобами – із 30 лише 4 сталися з необережності водіїв електротранспорту, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
«Якщо порівняти стан безпеки руху в місті, то він сьогодні не покращився, – говорить начальник відділу безпеки руху Іван Гелетій. – Загальна кількість дорожньо-транспортних пригод, в яких опинялися трамваї і тролейбуси, та зіткнень з іншими транспортними засобами не зменшилася, а навпаки зросла. У більшості випадків провокують їх водії автотранспорту, а також пасажири та пішоходи. Останні надто легковажні на дорогах: перебігають вулицю у заборонених місцях, не тримаються поручнів під час руху транспортного засобу, зашпортуються під час посадки-висадки».

Якщо проаналізувати ДТП з вини електротранспортників, то цікавим є той факт, що потрапляли у них водії першого та другого класу. Водії з третім класом кваліфікації їздять обережніше. Найнесприятливішим часом для керування транспортними засобами, як показує аналіз безпеки руху, є період з 12 до 15 години.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ