Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Трансляція Формули 1 в Україні у 2017 році

За два тижні починається новий сезон Формули 1 та перед українськими вболівальниками постає найболючіше питання останніх років – де дивитися королівські перегони?

На жаль, одразу доведеться констатувати, що жодний український канал не збирається цьогоріч транслювати Формулу 1 в українському телевізійному просторі.

Тому справжні фанати автоспорту змушені, як і раніше, шукати свої шляхи для перегляду всіх Гран Прі сезону Ф1, а їх має бути 21.

На даний час, є три способи долучитися до подій на трасах Формули 1.

Перший – це супутникове телебачення. Деякі іноземні канали, як німецький RTL, забезпечують гарне покриття гоночного вікенду (третя практика, кваліфікація та гонка) у прямому ефірі і при цьому «спіймати» їх на супутникову тарілку досить просто. При цьому, RTL – доступний канал і не потребує оплати.

Найбільш високоякісне освітлення забезпечує британський канал Sky Sport F1, який транслює всі події Гран Прі, а також робить огляди до та після основних сесій. Але цей канал є платним та доступним лише на території Великої Британії. Компанія Sky має також підрозділи та відповідні канали в Італії (Sky Sport Italy) та Німеччині (Sky Sport DE).

Другий варіант – це інтернет ресурси. На жаль, керівництво Формули 1 поки не зацікавлене в трансляціях перегонів через відомі соціальні мережі, як це роблять деякі серії, то ж здебільшого, якщо ви знайдете торрент-ресурси, або IPTV-сервіси, які пропонують перегляд Ф1, вони будуть нелегальними і, скоріш за все, не забезпечать якісною картинкою на весь сезон. Хоча німецька серія DTM або американська IndyCar проводять трансляції в YouTube та через Facebook.

Третій варіант – це текстові трансляції. Редакція ua.motorsport.com забезпечує текстові трансляції всіх практик, кваліфікації та гонки під час гоночного вікенду. То ж залишайтеся з нами та слідкуйте за новинами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ