Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Транспортну реформу Львова врятує електронний квиток

Як зазначив координатор проекту розробки стратегії у Львові, заступник генерального директора компанії «DREBERIS» Володимир Мотиль, у Львові вже спостерігаються перші позитивні зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Центральна частина міста стала більш розвантаженою, створюється менше заторів. Пасажири більш поінформовані у русі транспорту. На сьогодні більше навантаження отримують трамваї та тролейбуси, що теж є позитивним моментом для міста. Звичайно, зараз пасажири скаржаться, що потрібно пересідати з маршруту на маршрут. Але, думаю, що після впровадження трансферного електронного квитка ситуація зміниться на краще. Потрібно врахувати всі скарги та звернення мешканців. Адже в першу чергу ці зміни робляться для мешканців», - говорить координатор проекту розробки стратегії у Львові, заступник генерального директора компанії «DREBERIS» Володимир Мотиль.

Нагадаємо, з 21 січня у нову транспортну мережу внесено деякі корективи. Відтак, 28 маршрутів курсують за скоригованими напрямками. Також на прохання мешканців внесено зміни у рух маршруту №43. Він курсує до вул Дністровської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ