Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер "Волині" Андрій Тлумак: шкода, що однієї з команд не буде в Прем’єр-лізі

«Гра була бойова, моменти були і в нашої команди, і в суперника також. Нам випала найсильніша команда з нижньої шістки. Мені було дуже важко на душі, коли я їхав до Львова, адже повертався на рідний стадіон, в рідне місто. Проте зараз я працюю в Луцьку і буду виконувати своє завдання».

«Дуже шкода, що однієї з команд не буде в Прем’єр-лізі. Тому що і «Карпати», і «Волинь» мають грати у найвищому українському дивізіоні. Нехай приїде Федерація – подивиться на цей стадіон. Скільки людей сьогодні зібралось підтримати обидві команди. Нехай подумають чи потрібно 16 команд, чи 12 команд з «Олімпіком» і «Арсеналом». Можливо, я говорю на емоціях, але це правда».

«Я не можу сказати, що задоволений результатом, тому що було б краще, якби нічия була результативна. Якщо львів’яни заб’ють нам у Луцьку, то потрібно буде забивати вже два м’ячі. Можу сказати, що в кінці ми почали грати від оборони, щоб не пропустити гол».

«В Луцьку мені працюється дуже добре. Хочу подякувати людям, які мене оточують, я просто отримую задоволення від роботи. По ходу сезону з нас зняли 6 очок, але ми не опустили голову і боролись далі. За це я дуже вдячний футболістам, дякую Богу, що в мене є така команда».

«Думаю, що в Луцьку буде не менше глядачів на стадіоні. Я закликаю і львів’ян приїхати до Луцька, тому що, коли багато вболівальників, то футболістам і тренерам набагато приємніше. Ми працюємо для людей».

«Вдома грати буде легше, тому що буде більше наших прихильників, проте я впевнений, що людей зі Львова буде також чимало. Але я задоволений, що Луцьк ожив футболом», – підсумував Андрій Тлумак.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ