Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Трьох депутатів Винниківської міської ради взяли на хабарі

Як стало відомо Гал-інфо, 17 жовтня військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з ГВ БКОЗ Управління СБ України у Львівській області взяли на хабарі заступника голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради Явного Б.П. та депутатів цієї ради Чорного А.П. та Хому В.В.

Задокументовано факт вимагання та одержання від приватного підприємця неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. доларів США та однокімнатної квартири у Винниках, вартістю понад 350 тис. грн – за сприяння у продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у Винниках та за не перешкоджання у здійсненні господарської діяльності.

Хабарників було затримано безпосередньо після одержання неправомірної вигоди.

На цей час проводяться огляд місця події та обшуки за місцем проживання фігурантів, а також у приміщеннях Винниківської міської ради. За результатами проведення невідкладних слідчих дій вищевказаних ослужбових осіб буде затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці діяли в рамках контролю за вчиненням злочину по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ