Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трьох громадян В’єтнаму та двох палестинців затримали під час спроби незаконного перетину українсько-польського кордону

Учора, 8 листопада, вночі співробітники відділу прикордонної служби «Рава-Руська», що на Львівщині, затримали за півкілометра від лінії рубежу з Польщею трьох іноземців без документів. Порушники, 18 і 29-річний чоловіки та 16-річна дівчина назвалися громадянами В’єтнаму. Вони повідомили, що в пошуках кращого життя хотіли потрапити до Євросоюзу. Про це повідомив відділ з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

Зі слів нелегалів, українським прикордонням вони пробиралися не самотужки. Але чоловік, який їх супроводжував, серед ночі покинув підопічних, залишивши їм дощовики, шоколад, печиво та яблука. Прочекавши провідника близько 4 годин, замерзлі іноземці вирішили продовжувати путь самостійно та невдовзі були затримані правоохоронцями.

Також під час спроби незаконного перетинання українсько-польського кордону учора затримали 2 громадян Палестини. Сліди порушників виявив наряд відділу «Шегині». Наздогнати нелегалів оперативно-пошуковій групі Держприкодонслужби не вдалося, проте за інформацією українських колег втікачів спинив наряд Прикордонної варти Польщі. Сьогодні затриманих планують передати українській стороні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ