Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє львів’ян постраждали внаслідок пожежі, що виникла учора у десятиповерховому житловому будинку

10 березня близько 7 год. ранку у Львові на вулиці Джона Вашингтона, 7-а в десятиповерховому житловому будинку на другому поверсі виникла пожежа в квартирі.
Повідомлення про пожежу надійшло в оперативно-диспетчерську службу ГУ МНС України в Львівській області о 07 год. 22 хв. Диспетчером ОДС до місця виклику було направлено черговий караул Сихівського РВ м. Львова в складі двох відділень. На момент прибуття чергового караулу до місця пожежі о 7 год. 31 хв. вогнем було охоплено речі домашнього вжитку в одній із кімнат квартири.
Внаслідок пожежі троє осіб травмовано, а саме: гр. Віктор Ф., 1952 року народження – опіки лиця та рук 2-го ступеня важкості (стан важкий), госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова; гр. Любов Ф., 1952 року народження – отруєння чадним газом (стан важкий), госпіталізовано в обласну клінічну лікарню м. Львова; гр. Євдокія Ф., 1922 року народження – отруєння чадним газом (стан важкий), госпіталізовано в обласну клінічну лікарню м. Львова.
Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Прямі збитки становлять – 5000, побічні – 9200 грн. Врятовано майно на суму - 50000 грн. Причина пожежі – необережність при курінні господаря. Пожежу ліквідовано о 07 год. 40 хв. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ