Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє патрульних і “Горіховий дім” спечуть 10 кг печива - День спонтанного добра

7 лютого “Горіховий дім” спільно з патрульними поліцейськими Львова проведе благодійну акцію, щоб нагадати кожному, що творити добро легко. Троє патрульних поліцейських разом з командою соціальної пекарні “Горіховий дім” спечуть 10 кілограмів печива, які передадуть у Львівський геріатричний пансіонат та хоспіс в Угневі.

Акцію організатори приурочують до Всесвітнього дня спонтанного прояву добра, який відзначають 17 лютого. Так вони хочуть нагадати усім, що творити добро під силу кожному, варто лише захотіти: “Напередодні Всесвітнього дня спонтанних добрих вчинків, ми хочемо нагадати, що кожен може стати волонтером, а добрі справи треба робити постійно, не залежно від дат.  Допомагати – це просто і благородно. Адже є ті, хто  потребує нашої турботи кожного дня”, – розповідає Віра Проців, старший лейтенант поліції, інспектор ВЗГ УПП у Львівській області, яка також пектиме печиво 7 лютого.

Розпочнеться акція о 10:00. До обіду команда планує напекти 10 кілограмів сухого печива і опісля відвезти гостинці до Угнева.  

Час проведення: 10:00-13:00. Місце проведення: пекарня “Горіховий дім”, вул. Тобілевича, 8. Акредитація для ЗМІ: Вероніка Саврук, [email protected].

Довідка

“Горіховий дім” працює за моделлю соціального підприємства. 40% з прибутку від бізнес-послуг (пекарня, кейтеринг, заклади громадського харчування) засновники скеровують на утримання центру інтегральної опіки для жінок, які опинилися у кризовій ситуації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ