Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Троє українців на кордоні з Польщею показали банкноти для настільних ігор

Троє громадян України під час перетину українсько-польського кордону в Медиці, показали банкноти для настільних ігор як підтвердження грошової спроможності свого перебування у Польщі, - Еспресо.

Троє українців, віком 25, 36 та 55 років намагалися в’їхати до Польщі. Під час паспортного контролю польські прикордонники попросили їх підтвердити наявність певної встановленої суми грошей, яка необхідна для в’їзду до країни. Тоді чоловіки показали прикордонникам банкноти для настільних ігор.

Прикордонники швидко зрозуміли, що гроші несправжні. Загалом було вилучено дві банкноти, які нагадують $50, дві банкноти «номіналом» $100, а також шість банкнот, які були візуально схожі на банкноти номіналом 500 євро.

Українцям вручили підозри в спробі незаконного перетину кордону за допомогою обману. Чоловіки визнали себе винними. Суд засудив усіх трьох українців до чотиримісячного тюремного ув'язнення із відтермінуванням на два роки.

Крім кримінальних звинувачень, вони також отримали адміністративне рішення про відмову у в'їзді до Польщі та повернення в Україну.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ