Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Троє зловмисників викрали з нафтопроводу на Львівщині нафти на суму 3,7 млн гривень

Правоохоронці затримали трьох зловмисників, що викрали з продуктопроводу нафти на 3,7 млн грн. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МВС України у Львівській області.
27 лютого в ходi оперативного супроводження кримiнальної справи, порушеної СУ ГУМВС України у Львiвськiй областi, вiдносно злочинної групи у складi 3-х осiб, якi протягом тривалого часу здiйснювали несанкцiонований вiдбiр нафтопродуктiв з магiстрального нафтопродуктопроводу ДП «ПрикарпатЗахiдтранс», працiвниками УБОЗ ГУМВС України у Львiвськiй областi встановлено, що громадяни Х., Б. та Л., використовуючи спецiальнi пристосування, пошкодили магiстральний нафтопродуктопровiд бiля с. Черхава Самбiрського району Львівської областi на 11 кiлометрi траси, встановили саморобний пристрiй у пошкодження нафтопродуктопроводу для несанкцiонованого вiдбору дизельного палива, а також вiдвiд довжиною 100 метрiв. Унаслiдок цього ВАТ «Пiвденнозахiдтранснафтопродукт» АК «Транснафтопродукт» були завдані матерiальнi збитки на суму 3 755,71 тис. гривень.
За даним фактом СУ ГУМВС України у Львiвськiй областi порушено кримiнальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 292 ч.3 КК України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ