Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трьом зловмисникам, які в березні викрали дівчину і вимагали викуп за неї, загрожує строк позбавлення волі від 5 до 10 років

Слідчим відділом прокуратури Львівської області розслідується кримінальна справа, порушена щодо трьох осіб, які в березні 2006 року на одній з вулиць м.Львова викрали гр. К., 1986 року народження, і  впродовж семи днів утримували на одній з квартир м. Львова.
Зазначеним особам інкримінується злочин, передбачений ч.3 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), санкція статті якої передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років. Затриманим судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
Як повідомляло „Гал-info” раніше,16 березня 2006 року до  Личаківського районного відділу звернувся підприємець, мешканець міста Львова, із заявою про те, що його 20-річна донька, вийшовши з дому, не повернулася та місце її знаходження невідоме. Через тиждень група співробітників управління кримінально розшуку УМВС України у Львівській області та спецпідрозділу „Беркут”, вийшли на слід групи осіб, що викрали та провели операцію по звільненню доньки. На момент звільнення вона почувала себе нормально, ніяких фізичних тортур зловмисники не чинили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ