Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Трудовий колектив Львівського іподрому вимагає запобігти використанню облради третіми особами, як інструмента заволодіння майном

Трудовий колектив ДП «Львівський іподром» звернувся до депутатів Львівської обласної ради з приводу недопущення можливого використання облради окремими особами як інструменту заволодіння майном ДП «Львівський іподром», за словами представників трудового колективу до такої спроби може мати відношення депутат ЛОР, голова фракції ГП «Пора» Віктор Доскіч. Трудовий колектив вимагає не допустити використання найвищого представницького органу області в особистих цілях.

На території ДП «Львівський іподром» знаходиться кінно-спортивний клуб «Вікторія», в числі засновників якого є Віктор Доскіч, – зазначається у зверненні. Саме тому, на думку трудового колективу майно державного підприємства може перебувати в полі комерційних інтересів Віктора Доскіча. Це звернення було роздано депутатам до початку засідання.
Нагадаємо, учора, 22 червня, на сесійному засіданні Львівської міської ради було прийнято рішення «Про передачу у комунальну власність міста ДП «Львівський іподром». Сама процедура передачі буде здійснюватись пізніше, за погодженням Мінекономіки та ФДМУ. Нагадаємо, ДП „Львівський іподром” внесено в перелік підприємств, які підлягають приватизації у 2006 році.
 Львівський іподром, найновіший в Україні і єдиний на заході України, - є унікальним серед іподромів країн СНД, на якому споруджена трав’яна скакова доріжка за європейським зразком, для проведення випробувань племінних коней верхових і рисистих порід та два підземні переходи для переведення коней на старт, щоб не нищити трав’яної призової доріжки.
Свого часу іподром був одним із кращих, у 1987 році, за рішенням Держагропрому СРСР, його було зараховано до п’ятірки провідних іподромів у колишньому СРСР.
  З метою виконання Закону України "Про племінну справу у тваринництві", у 2003 році відновлено роботу Львівського іподрому. Проводяться випробування племінних коней верхових порід ведучих кінних заводів України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ