Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три ГО осіб з інвалідністю отримають право на користування пільгами з оподаткування

Напередодні, відбулось засідання комісії з питань надання підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю права на користування пільгами з оподаткування. Засідання провели під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віталія Загайного.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛОДА.

«Держава має готовий механізм, завдяки якому стимулює залучення людей з інвалідністю до праці через пільги з оподаткування для господарств, які працевлаштували більше ніж 50% людей з інвалідністю у своїх трудових колективах. Це реальна допомога приватного сектору та людям з інвалідністю», - заступник голови ЛОДА Віталій Загайний.

На засіданні члени комісії розглядали питання надання дозволу на права користування пільгами з оподаткування чотирьом підприємствам Львівщини.

З-поміж них:

  1. Львівське швейне підприємство «Силует» Львівського товариства глухих Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українського товариства глухих»;
  2. Колективне підприємство «Палітурник» ГО «Товариства інвалідів праці Львівської області Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України»;
  3. ПОГ «Виробнича гільдія» ГО «Організація осіб з інвалідністю «Новий шлях Галичини»;
  4. ПОГ «Біндер-клас» Львівської обласної громадської організації «Працюючі інваліди Львівщини»;

У межах дискусії члени комісії ухвалили рішення надати дозвіл на пільгове оподаткування  трьом з вищезгаданих організацій. До слова, загальна кількість працевлаштованих осіб з інвалідністю на цих підприємствах складає 65 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ